Dienstbaar

 

Dj REsound: Dienstbaar

 

Altijd leren van ervaringen, actief om feedback vragen, een pro-actieve en adviserende houding richting jou als feesteling wordt unaniem gewaardeerd. Ik ben er voor jullie, de gasten en eventueel belanghebbenden van het evenement dat georganiseerd wordt. Ja, ik ben ook zeker eigenwijs, maar vrijwel altijd met een logische reden. Goed luisteren naar jouw of jullie wensen en dromen is dan ook een belangrijk aspect van het traject voorafgaand aan het evenement. Je kunt dan ook vertrouwen op mijn ervaring, kennis en creatief ondernemerschap! Spreek ook zeer zeker duidelijk jouw persoonlijke wensen uit, want ik houd van unieke en vernieuwende uitdagingen! Jouw wensen zijn namelijk de belangrijkste uitgangspunten voor het samenstellen van een passende dienst. Uitgedrukt in een rapportcijfer is een 8 voor mij nooit genoeg. Het mooiste, spannendste, indrukwekkendste en/of meest emotionele moment van jouw leven moet raken aan jouw dromen. Daar werk ik graag heel hard voor!

Feestelingen vertellen:

  • Judith en Emil

    Wat een geweldig feest hebben wij gehad! We waren al overtuigd van de kunsten van Johan, maar we zijn overweldigend verrast van een super avond. Dj REsound bedankt en tot Tongelaar!

  • Linda en Mark

    We vonden het fantastisch! Wat een feest was het. We hebben ontzettend genoten en flink gedanst, net als bijna al onze gasten! De ceremonie was ook goed voorzien van muziek en geluid, dat was weer een zorg minder voor ons. Nogmaals ontzettend bedankt, het kon niet beter!

  • Hermien en Theo

    Ons 40 jarig huwelijksfeest was een echt feest feest! Een enthousiaste Dj die het publiek goed aanvoelde. En dus een volle dansvloer. Onze kleinste gasten van tot 5 jaar hadden hun eigen pre-party. Johan zou een schouderklopje krijgen als hij onze vier kinderen op de dansvloer kreeg... Nou, voor 22:00 uur had hij dat gefixed! Zelfs onze moedertjes van 88 en 93 jaar waren regelmatig op de dansvloer en in de polonaise liepen zij voorop. In één woord een topper die Dj REsound!