Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Monique en Patrick Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 21 Juni 2019

 

In een ver verleden hebben Monique en Patrick mogen ervaren hoe je een feest viert met Dj REsound! Nu het hoge woord er uit is en ze zelf ook gaan trouwen, is de keuze simpel: we gaan Dj REsound de muziek laten verzorgen op onze mooiste dag ever! Dat wordt een mooi feest op de prachtige locatie Kasteel Aldendriel!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Leontien en William

In juni 2014 zijn we getrouwd en hadden Dj REsound geboekt. We hebben er geen moment spijt van gehad. Hij weet er een geweldig feest van te maken, voelt de sfeer goed en past daar waar nodig de muziek aan. Afspraken voor de grote dag werden perfect nagekomen. Ook onze persoonlijk smaak kende hij erg goed waardoor onze favorieten wat vaker te horen waren.

Monique Dilling

Ik wil Dj REsound nogmaals bedanken voor de bijdrage aan ons personeelsfeest bij de Kookplaats. Het is een onvergetelijke dag geworden, waarbij Dj REsound gezorgd heeft voor de juiste sfeer met de juiste muziek. Overdag was het gezellig met de juiste achtergrondmuziek en ’s avonds barstte het feest los! Ondanks een fikse regenbui en wat hand en spandiensten om je apparatuur droog te houden, bleef de sfeer geweldig. We hebben erg genoten van de goede muziek, het was een mooie party! Dank daarvoor.

Esther Croez

Wauw! Na een heerlijke, gezellige en productieve opname-middag al direct de professioneel afgemixte nummers ontvangen, ongelooflijk! Johan, bedankt voor je enthousiasme, frisse kijk en scherpe humor!