Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 01 Juni 2019

 

Ook deze dag wordt het een groot feest op de huwelijksdag van een prachtig stel! Zij hebben er zin in, DjREsound.nl heeft er ook zin in! We gaan dit huwelijk bezegelen met een prachtig feest op een top locatie! Vanwege bepaalde privacywensen van het bruidspaar zijn er geen foto's van personen aanwezig op deze pagina.

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Thea en Jan

Dank je wel Johan voor de super gezellige avond! Jij hebt er een fantastisch feest van gemaakt. Wij hebben alles aan jou overgelaten en zijn daar geen moment in teleurgesteld. Jij bent een topper en wij kunnen jou aanbevelen voor elk feest.

Linda en Rudy

Dj REsound heeft van onze bruiloft een top feest gemaakt. Dj REsound kreeg de mensen lekker aan het dansen.Onze gasten vertelden naderhand dat we echt een leuk feest hadden gehad. De muziek maakt hierbij het feest dus dat is dankzij jou!

Emy en Eric

Super feest gehad! Dj REsound is een vakman: Op basis van een eerste indruk vooraf wist hij de avond zelf helemaal naar onze smaak in te vullen. Met zijn muziekkeuze en enthousiasme is er niemand die stil blijft staan.