Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Judith en Mark Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 10 Mei 2019

 

Wat een top feest gaat dit worden! Dj REsound mag de muziek verzorgen voor Mark en Judith op dit prachtige huwelijksfeest! Ter afsluiting van hun mooiste dag bij Kasteel Aldendriel gaan we flink feesten met familie en vrienden! We hebben er zin in!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Rob en Janine

De tent op zijn kop en "van links naar rechts" met je enthousiasme, de prachtige verlichting en de hits die om onze oren knalde! Je voelde alles perfect aan op ons huwelijksfeest. We zeiden nog tegen je in ons gesprek voor het feest, er mag die dag van alles fout gaan maar de dj en muziek moet perfect zijn. Het moet één groot feest worden... en dan was het!

En meer dan dat, want je haalde alles uit de kast. Nog even wat extra verlichting er bij en naderhand had je nog prachtige foto's van de avond voor ons. Johan, je bent echt een topper!

Suzanne en Ramon

Wij willen je bij deze nogmaals bedanken voor je bijdrage aan ons feest, dat mede dankzij jou een topfeest was! We hebben nog veel complimenten gekregen over de muziek en met name de leuke sfeer die je hebt weten te creëren. Je hebt jezelf dus weer eens goed in de etalage gezet en wij zullen je ook in de toekomst met alle plezier bij anderen aanbevelen! Al heb je dat wellicht niet eens meer nodig... 

Iris en Tom

Bij Dj REsound zit er een steekje los en dat is maar goed ook! Het dak ging er af!