Dj REsound reviews openbare feesten

 

Kom er bij, kom er bij! Iedereen is welkom. Een openbaar evenement vergt een andere aanpak. Dj REsound zorgt dat de sfeer continu voor iedereen optimaal is! Een positieve vibe voor iedereen, glimlach verplicht!

Joris Reijnen

Al jaren vaste prik bij ons op de Kuukse elfkroegetocht. Dj REsound weet er altijd een groot feest van te maken! Prettig in de omgang en fijn om mee samen te werken! Tot volgend jaar REsound!

Rene Willemse

DjREsound.nl is non-stop enthousiast, altijd vernieuwend, veel ervaring en op en top feest!

Danny Jacops

Dj REsound zorgde ervoor dat iedereen los ging op onze feestavond. Door hitjes van het heden en het verleden te draaien werd het één groot feest!

Sandra Reusen

DjREsound heeft zich tijdens het evenement de Raamvallei Duomarathon neergezet als een echte sfeermaker, waarbij de interactie tussen hem en andere artiesten erg goed en professioneel is. Daarbij, en dat vonden wij als organisatie bijzonder prettig, geeft hij middels zijn muziek(keuze) en stembegeleiding het podium aan de deelnemers, die hij als ware helden wist te onthalen over de eindstreep. DjREsound was een onmisbare factor tijdens ons evenement.

Marco Fransen

Dj REsound, jij bent één van de helden van de Kuukse Elfkroegetocht! De hele dag bezig zijn met iedereen te vermaken. Ondanks de regen en kou verliep alles TOP!