Event begeleiding

Van plaatjes draaien tot het gehele plaatje

 DjREsound.nl event begeleiding

 

Verwachtingen overtreffen

 

Vanuit mijn ervaring en loopbaan heb ik een bovengemiddelde ondernemersdrang om complete events (desnoods met live artiesten) tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Op jaarbasis treed ik regelmatig op als procesmanager of organisator van events bij verscheidene (zakelijke) events, hierbij combineer ik mijn twee leefwerelden tot zeer waardevolle karaktereigenschappen: creatieve oplossingen realiseren en mensen enthousiasmeren. Een echte voorkeur is er vanuit mij niet, het concept moet vooral origineel en goed voelen waardoor de energie om te presteren bij mij als vanzelf beschikbaar is. Een goede afstemming vooraf is dan ook cruciaal. Als we eenmaal gaan voor een concept, dan ook voor de volle 100%! Als ik er niet in geloof of het past niet in mijn planning, dan hoor je het ook. Wat dat betreft houd ik van directe communicatie en een kwalitatief hoogwaardige insteek waarbij de uiteindelijke bezoeker centraal staat.

 

DjREsound.nl event begeleiding

 

Met ervaring blijven vernieuwen

 

In het verleden heb ik o.a. artiesten begeleid, ceremonies voorzien van audiotechniek, zangers en zangeressen en/of bandjes uitversterkt, lichtshows verzorgd en zelfs complete events tot 600 gasten compleet verzorgd qua inrichting, licht- en geluid. Die belangrijke taak, de spil in het geheel zijn, past mij. In a nutshell: "Ik regel het"!

 DjREsound.nl event begeleiding

 

Opschalen is bijpakken

 

Uiteraard kan het complete licht en geluid door DjREsound.nl verzorgd worden maar ook opschalen of strategisch uitbesteden bij kwalitatief hoogwaardige events kan voor uw event dé oplossing zijn. Laat mij vooral meedenken en adviseren over mogelijke oplossingen, van de creatieve inrichting tot de uiteindelijke uitvoering. Uiteraard is er in de jaren een zeer grote hoeveelheid apparatuur aangeschaft die voor uw project zeer flexibel ingezet kan worden. Dat maakt mij een allround partner om zaken tot in perfectie voor elkaar te krijgen. Een keer sparren over mogelijkheden geeft vaak al veel meer duidelijkheid over de mogelijke wijze van aanpak om tot uw doel te komen.

 

DjREsound.nl event begeleiding