Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Hilde en Diederik Kasteel Tongelaar Mill

Vrijdag 08 Juli 2022

 

We gaan een prachtig huwelijksfeest tegemoet deze mooie dag in juli. Alle gewaardeerde gasten komen samen om de liefde tussen Hilde en Diederik te vieren! DjREsound.nl mag hierbij de muziek verzorgen. Uiteraard gaan we deze dag eindigen met een geweldig feest, precies zoals zij het willen!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Mindy Broeren-Martosoedjono

Afgelopen weekend met Mindy and the good vibes society en trouwliedjes.nl op twee feesten mogen samenwerken met Dj REsound. Wat een enthousiasme, energie en bovenal wat een feest! Hij luistert naar het publiek en zorgt dat zij aan het dansen blijven!

Joost en Marij

Johan kwam eerst op gesprek om alles goed door te spreken. Natuurlijk is ook de muziek besproken die het beste bij ons en onze gasten past. Dat vonden wij erg prettig. Vanaf de eerste minuut tot aan de laatste stond de dansvloer helemaal vol. Op het ene moment liepen we de polonaise en op het andere moment stonden we te swingen op jaren '90 muziek. Iedereen heeft er van genoten en dat komt ook zeker door Dj  REsound met zijn muziek en belichting.

Saskia van den Bergh

Super feestje gevierd op 30 mei! De jubilarissen van ons bedrijf hebben genoten en wij ook! Bedankt voor wederom jouw geweldige bijdrage.