Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Brechje en Mark Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 02 Juli 2022

 

Dj REsound mag deze mooie dag afsluiten met een stukje fijne muziek. Alle vrienden en familie van Brechje en Mark gaan een fantastische avond beleven om nog lang van na te genieten! Uiteraard gaan we dit feest tegemoet bij het prachtige Kasteel Tongelaar!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Linda en Mark

We vonden het fantastisch! Wat een feest was het. We hebben ontzettend genoten en flink gedanst, net als bijna al onze gasten! De ceremonie was ook goed voorzien van muziek en geluid, dat was weer een zorg minder voor ons. Nogmaals ontzettend bedankt, het kon niet beter!

Rowena en Quintus

Wij hebben op onze huwelijksdag met onze vrienden op de liefde geproost, daar hoort een feestje bij! Via via kwamen we bij Dj REsound uit en wisten we dat hij ervoor kon zorgen dat het echt een topfeestje zou worden! We vonden het super prettig om een kennismakingsgesprek te hebben gehad, zodat hij wist wat wij leuk vonden. Zo hebben we de hele avond gedanst op mijn favoriete foute nummers, kon Quintus met zijn vrienden springen op Opgezwolle en heb ik "een ABBA eerbetoon" gekregen van mijn vriendinnen. Iedereen heeft op de dansvloer gestaan en gefeest, het was TOP! Bedankt!

Raymond van den Berg

De Bokkerijers uit Beers zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen dankzij de nieuwe Baila mix gemaakt door Dj REsound!