Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Brechje en Mark Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 02 Juli 2022

 

Dj REsound mag deze mooie dag afsluiten met een stukje fijne muziek. Alle vrienden en familie van Brechje en Mark gaan een fantastische avond beleven om nog lang van na te genieten! Uiteraard gaan we dit feest tegemoet bij het prachtige Kasteel Tongelaar!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Riekie en Wouter

Wij hebben echt op gevoel Johan geboekt. De website ziet er verzorgd uit en contact via de mail verliep ook heel erg goed. Wij hebben een super avond gehad en van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehad op onze Dj. Het was een top avond!

Esther Croez

Wauw! Na een heerlijke, gezellige en productieve opname-middag al direct de professioneel afgemixte nummers ontvangen, ongelooflijk! Johan, bedankt voor je enthousiasme, frisse kijk en scherpe humor!

Danny en Lotte

Dj REsound was onze Dj bij ons huwelijksfeest en daar hebben we geen moment spijt van gehad. We hoorden vooraf al veel goede verhalen en die heeft hij meer dan waar gemaakt! De tent stond letterlijk op z'n kop. Een avond om nooit te vergeten! Gaaf ook dat we achteraf vele mooie foto's kregen opgestuurd. Johan je bent een topper, bedankt voor alles!!