Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Personeelsfeest Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 02 April 2022

 

Dit bedrijf gaat massaal met de voeten van de vloer! Een topavond staat ze te wachten met de muziek van Dj REsound. We gaan er een goed feest van maken samen!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Hubert en Perni

Wij konden aan alles zien dat Dj REsound een professional is. De show stond ruim voor aanvang klaar en het licht en geluid was getest. Dj REsound voelde goed aan wanneer hij kon en moest switchen qua muziekkeuze om ons doel: "lekker dansen en zingen op (disco)hits uit de jaren 80 en 90", te laten slagen. Ook verzoekjes werden naadloos ingevuld waardoor iedereen het naar zijn zin had!

Brechje en Mark

We wilden een knalfeest en dat werd het. De dansvloer was van begin tot eind gevuld. Fantastisch!

Pascal en Helen

Dj REsound heeft er op onze trouwdag een superfeest van gemaakt. Op de dansvloer was van het begin tot het einde een top sfeer met afwisselende en perfect op elkaar afgestemde muziek.  Dj REsound maakte met zijn muziek keuze en zijn enthousiasme de avond! Enkele reacties van vrienden en familie op het feest: Top Dj vanavond! Heb al wat feestjes meegemaakt, maar deze Dj is wel heel erg goed. Een zeer geslaagd feestje dus! Johan, om het kort samen te vatten: enorm bedankt. Wij (en ook de gasten) hebben enorm genoten van deze avond. Da hedde goei gedaan!