Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Suprise party Smaak Cuijk

Vrijdag 11 Maart 2022

 

Tja... het enige dat ik mag zeggen is dat dit een top feestje wordt! We gaan een mooie herinnering maken met een klein internationaal gezelschap!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Theo Hendriks

Dj REsound heeft ons een te gekke avond bezorgd. De sfeer zat er al snel goed in. Johan is een absolute aanrader voor een gezellig feest!

Marloes Peeters

Samenwerken met Johan is één groot feest! Een warm onthaal bij binnenkomst door hem en zijn prachtige gezin! In de studio is het net zo. Je mag al je wensen kenbaar maken en kritisch zijn. Als je al niet enthousiast bent dan word je het wel door het aanstekelijke enthousiasme en de positiviteit van Johan. Het eindproduct was fantastisch en ik heb een gezellige leuke dag gehad! Wat wil je nog meer?!

Harold en Astrid

Johan, bedankt voor het verzorgen van de muziek op ons (F)oude feest. Wat hebben we met zijn alle genoten! Dit was dankzij jouw muziek en zang. Altijd handig zo’n multi-man die ons feest verzorgd. Echt top! De reacties van gasten waren lovend en wij kunnen alleen maar zeggen: Dj REsound is een aanrader voor je feestje!