Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Feest Purdey 35 jaar De Merx Berghem

Zondag 06 Maart 2022

 

Een onverwachte suprise party maakte Purdey haar dag! Ze werd 35 jaar en werd getrakteerd op een heus huwelijksaanzoek van haar toekomstige man Perry! We hebben goed gefeest. Laat de foto's voor zich spreken!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Femke en Jeroen

“Heerlijke avond met goede muziek”. De muziek kan je avond maken of breken. Dj REsound heeft zeker onze avond gemaakt. Voor een feest op zondag middag/avond was het spannend of iedereen al zin had in een feestje, maar de hele avond zat de sfeer er in. In het begin was de muziek gezellig aanwezig terwijl iedereen nog even moest bijkletsen, daarna tijd voor de dansjes. Wij hebben mede dankzij de muziek een super avond gehad. Iedereen ging uitermate tevreden naar huis.

Lilly Wellen

Dj REsound heeft perfect op ons themafeest ingespeeld en wist de feestgangers stuk voor stuk de dansvloer op te krijgen!

Fabian en Marjolein

Het is inmiddels al weer 5 jaar geleden. Het feest was echt top! Een geweldige opbouw qua muziek en Dj REsound kreeg iedereen van de stoel af. Zelfs de oudjes stonden op het laatste moment nog op de dansvloer. Het was echt een super feest!