Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Mark en Annelies Het Posthuis Beugen

Zaterdag 13 November 2021

 

Heerlijk dat vertrouwen. Dj REsound, we willen dat jij op ons huwelijk komt draaien! Dat gaan we regelen. Nu al zin in dit fijne feest!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Petra en Tijn

Terugkijkend op ons 25 jarig huwelijksfeest "boerstyle" alleen maar lof over de sfeerbepalende muzikale bijdrage van Dj REsound. Kei bedankt Johan!

Maurice en Silvia

Dj REsound is een geweldige Dj die van alle muzikale markten thuis is. Johan voelde de sfeer goed aan en heeft van ons feest een succes gemaakt. Hartstikke bedankt!

Dennis en Ellen

Dj REsound weet als geen ander het feestje custom made af te stemmen op je eigen wensen. Vooraf een gezellig gesprekje incl. een bezoek aan de beoogde de locatie had absoluut grote meerwaarde. De aankleding met de bijbehorende lichtshow zorgde voor een erg mooie en chique uitstraling. Van openingsdans tot het laatste nummer in de kleine uurtjes is het een groot feest geweest! We kregen (en krijgen nu, jaren later) veel complimenten van onze gasten over de Dj en daar sluiten wij ons graag bij aan. Johan bedankt, 't was een super feest dat we nooit gaan vergeten!