Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Jitske en Bas De Watermolen van Opwetten Neunen

Zaterdag 21 November 2020

 

Jitske en Bas gaan een droomfeest tegemoet op hun huwelijksdag. Bij de Watermolen van Opwetten mag Dj REsound voor hen de feestavond tot een onvergetelijke herinnering maken!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Jolique en Gerwin

Wauw! Een avond om nooit te vergeten! Geweldig om te zien dat er meer mensen op de vloer waren dan op de stoelen. De muziek sloot fantastisch aan bij onze voorkeur! Bedankt Johan!

Pascal en Helen

Dj REsound heeft er op onze trouwdag een superfeest van gemaakt. Op de dansvloer was van het begin tot het einde een top sfeer met afwisselende en perfect op elkaar afgestemde muziek.  Dj REsound maakte met zijn muziek keuze en zijn enthousiasme de avond! Enkele reacties van vrienden en familie op het feest: Top Dj vanavond! Heb al wat feestjes meegemaakt, maar deze Dj is wel heel erg goed. Een zeer geslaagd feestje dus! Johan, om het kort samen te vatten: enorm bedankt. Wij (en ook de gasten) hebben enorm genoten van deze avond. Da hedde goei gedaan!

Jeroen en Christel

Wat een topper! Het enthousiasme spat er van af. Als je iemand zoekt die een (dans)feestje kan bouwen, ben je bij DjREsound.nl aan het goede adres. Het is precies de avond geworden waar we op gehoopt hadden. Bedankt Johan!