Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Marese en Johan Café Kansas Cuijk

Vrijdag 26 Juni 2020

 

Wat vonden ze het fijn dat Dj REsound kon op de datum van hun voorgenomen huwelijk! Marese en Johan gaan een ontzettend fijn huwelijksfeest tegemoet deze zomer! Uiteraard in één van de gezelligste café's van Cuijk: De Kansas. We gaan er een top feest van maken!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Emmy Wouters

Ik ben erg tevreden over de opnames die DjREsound.nl heeft gemaakt! Professioneel, technisch dik in orde en het belangrijkste: de producties worden er met muzikale oren gemaakt!

Rudie en Carla

Dj REsound heeft een geweldige bijdrage geleverd aan onze bijzonder mooie dag. Vooraf hebben we goed onze wensen kunnen aangeven wat betreft muziekkeuze en andere wensen. Daarnaast heeft hij onze muziekcompilatie voor de openingsdans perfect in elkaar gezet, wat zorgde voor een geweldige opening van het feest. Tenslotte heeft hij met zijn enthousiasme het publiek goed weten te entertainen. Kortom, een geweldige bijdrage aan onze mooie dag!

Dolinda en Erwin

Johan, super, super bedankt voor het mede mogelijk maken van onze geweldige dag! We hebben onwijs genoten! Je bent een topper!