Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Marjolein en Tijs Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 24 April 2020

 

Marjolein en Tijs gaan een prachtige dag beleven bij het mooie Kasteel Aldendriel. Als afsluiting van deze romantische dag zal Dj REsound de feestavond verzorgen! Dat wordt genieten!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Sandra en Dominique

Dj REsound heeft door zijn enthousiasme vanaf het eerste contact het vertrouwen gegeven er een mooi feest van te gaan maken. De communicatie voorafgaand aan het feest was super. Eigen inbreng over muziekkeuzes kon goed besproken worden. De perfecte licht- en geluidsinstallatie i.c.m. met de goede interactie met onze gasten, de juiste muziek samenstelling en het enthousiasme van Johan hebben er voor gezorgd dat wij een top feest gehad hebben. Wij raden iedereen Dj REsound aan!

Emmy Wouters

Ik ben erg tevreden over de opnames die DjREsound.nl heeft gemaakt! Professioneel, technisch dik in orde en het belangrijkste: de producties worden er met muzikale oren gemaakt!

Denise en Benjamin

Wat een top dag met als afsluiter een GEWELDIGE Dj! In één woord geweldig! De gehele avond was de dansvloer bezet. Niet met een enkele verdwaalde danser, nee, een volle dansvloer van begin tot eind! Iedereen kijkt terug op een super avond! Super bedankt Johan!