Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Melanie en Ad Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 28 Maart 2020

 

In het verleden heeft dit bruidspaar als gast Dj REsound ervaren als een Dj die een topfeest kan maken. Vandaar ook dat zij DjREsound.nl hebben benaderd voor de muzikale invulling op hun mooiste dag! We hebben er zin in om deze feestavond tot een succes te maken!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Nancy en Dennis

Dj REsound heeft onze prachtige trouwdag compleet gemaakt. Hij wist de voetjes goed van de vloer te krijgen, ondanks de warmte. Iedereen heeft genoten en we hebben veel complimenten gekregen over hoe goed de Dj was!

Marie-Louise en Patrick

Wij willen DjREsound.nl hartelijk bedanken voor het topfeestje wat wij gisteren hebben gehad! Mede door Johan was het een avond om noooooooit meer te vergeten!

Suzanne en Ramon

Wij willen je bij deze nogmaals bedanken voor je bijdrage aan ons feest, dat mede dankzij jou een topfeest was! We hebben nog veel complimenten gekregen over de muziek en met name de leuke sfeer die je hebt weten te creëren. Je hebt jezelf dus weer eens goed in de etalage gezet en wij zullen je ook in de toekomst met alle plezier bij anderen aanbevelen! Al heb je dat wellicht niet eens meer nodig...