Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

40 jaar feest Dominique en Sandra Genneperparken Paviljoen Eindhoven

Vrijdag 01 November 2019

 

Op basis van positieve eigen ervaring hebben Dominique en Sandra besloten hun 40ste verjaardag te vieren met uiteraard de muziek van Dj REsound. Samen met familie en vrienden gaan ze een mooi feest tegemoet in Eindhoven!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Mike en Karin

Dj REsound raden wij iedereen aan! Wat een top feest heeft hij ons bezorgd. Het was een gekkenhuis waarbij alle voetjes van de vloer gingen. Dj REsound heeft goed geluisterd naar onze wensen en tevens speelde hij goed in op het publiek waardoor iedereen het een super feest vond. Bedankt Johan en we hopen je vaker tegen te komen op feestjes!

Judith en Emil

Wat een geweldig feest hebben wij gehad! We waren al overtuigd van de kunsten van Johan, maar we zijn overweldigend verrast van een super avond. Dj REsound bedankt en tot Tongelaar!

Kim en Bas

Mede door DjREsound.nl hebben wij een geweldig feest gehad! Samen zijn we tot een mini festival gekomen, waar we nu nog van nagenieten. De tijd is voorbij gevlogen, het blijkt voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de geweldige avond Johan. Jouw muziek en geluid heeft ons feest meer dan compleet gemaakt.