Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Denise en Jasper De Valk Reusel

Vrijdag 04 Oktober 2019

 

Alle vertrouwen hebben Jasper en Denise uitgesproken voor het muzikaal begeleiden van hun mooiste feest in 2019! In Reusel (jaja, van het Snollebollekes liedje) gaat Dj REsound zijn vreugde delen met alle gasten op dit spectaculaire huwelijksfeest!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Perone van Keijsteren

C.V. De Schottelzakken hebben een SUPER carnavalsmiddag en -avond gehad met Dj REsound! Er werd gedanst, gezongen en gehost. Dj REsound bezorgde jong en oud een te gekke carnaval!

Marie-Louise en Patrick

Wij willen DjREsound.nl hartelijk bedanken voor het topfeestje wat wij gisteren hebben gehad! Mede door Johan was het een avond om noooooooit meer te vergeten!

Marleen en Simon

Ik raad iedereen Dj REsound aan. Alle eer voor het slagen van onze feestavond kwam hem toe. Hij speelde geweldig in op de sfeer die er heerste en wist zo ons feest naar een hoger niveau te tillen. Hij kreeg ál onze gasten de dansvloer op en deze is tot de allerlaatste seconde gevuld gebleven. Daarnaast is hij heel spontaan en vriendelijk wat heel prettig is op zo'n avond en ook tijdens de voorbereidingen. Kortom, een top Dj!