Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Denise en Jasper De Valk Reusel

Vrijdag 04 Oktober 2019

 

Alle vertrouwen hebben Jasper en Denise uitgesproken voor het muzikaal begeleiden van hun mooiste feest in 2019! In Reusel (jaja, van het Snollebollekes liedje) gaat Dj REsound zijn vreugde delen met alle gasten op dit spectaculaire huwelijksfeest!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Marcel en Merel

Dj REsound heeft er voor gezorgd dat wij een super feest hebben beleefd. Hij voelt de sfeer goed aan en weet daar met de juiste muziek perfect op in te spelen. Topavond!

Perry den Brok

Tja, 30 word je maar één keer dus dat moest gevierd worden. Vooraf heb ik mijn wensen met Johan besproken. Alles kan en niets is te gek. Op het feest wist Dj REsound al snel de voetjes van de vloer te krijgen. De sfeer was geweldig! Dus wil je een mooi feestje geven? Vraag Dj REsound en succes gegarandeerd!

Sanne en Jan

Op basis van een goede recensie van kennissen van ons hebben we DjREsound.nl benaderd. Het eerste contact met Johan aan de telefoon voelde meteen vertrouwd. Na een leuk gesprek bij ons thuis kwam Johan netjes zoals afgesproken aan op onze bruiloft. Daarna hebben we er eigenlijk niet meer naar omgekeken. Dj REsound regelde alles en maakte er een spetterend feest van, zonder dat wij ons hier druk over hoefde te maken of aan hoefde te geven wat we wilden. Gewoonweg super!