Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Dolinda en Erwin Paviljoen Het Buitenhuis Ewijk

Zaterdag 31 Augustus 2019

 

Een droomfeestje aan het water! Dolinda en Erwin hebben DjREsound.nl gevraagd alle techniek te verzorgen rondom hun huwelijkfeest en daar hoort uiteraard dé feest Dj van het zuiden bij: Dj REsound! We gaan genieten en het leven vieren deze dag!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Fleur Liefting

Voor een TOP feestmoet je Dj REsound boeken! Succes gegarandeerd! Het dak ging eraf in Friesland. Ook in de aanloop naar het feest was de samenwerking zeer prettig. Johan bedankt! We hebben genoten!

Jacqueline en Stijn

De temperatuur steeg tot zeker 30 graden op onze huwelijksdag, voor Dj REsound was dit geen probleem. Binnen no-time had hij alle gasten binnen op de dansvloer. Vanaf de openingsdans tot aan het einde van het feest was de dansvloer vol. Het leek wel of Dj REsound iedereen onder hypnose had! Bedankt voor je bijdrage aan het onvergetelijke feest.

Raymond Veulings

Voetbalvereniging HBV heeft een top seizoensafsluiting gehad! Dj REsound zorgde voor één groot feest. Het kampioensteam Vrouwen 1 kreeg bovendien een wervelende opkomst door toedoen van Dj REsound. Als een ware spreekstalmeester zweepte hij het publiek op en presenteerde hij de speelsters één voor één op onvergetelijke wijze!