Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Emil en Judith Kasteel Tongelaar Mill

Vrijdag 16 Augustus 2019

 

Wie had dat gedacht? Emil en Judith gaan trouwen! Uiteraard doen ze dat op een van de mooiste plekjes van Nederland, waar ikzelf ook nog ooit in het huwelijksbootje ben gestapt! Kasteel Tongelaar is een sprookje dat het huwelijkspaar zelf dagelijks beleefd. Nu mogen ze zelf eens genieten van al het prachtigs aldaar. DjREsound.nl mag het feest voorzien van geweldige muziek! Dat wordt dansen tot in de late uurtjes!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Connie Willemse

Wij, de dames van de Bravro's uit Mill, hebben een complete mix opgenomen in de studio van DjREsound.nl. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Met ons talent moeten we het hebben van de special effects, haha. Dank je wel voor wederom je gastvrijheid en je engelengeduld. Wij gaan met een positief gevoel en enthousiasme de pronkzitting tegemoet.

Rob en Janine

De tent op zijn kop en "van links naar rechts" met je enthousiasme, de prachtige verlichting en de hits die om onze oren knalde! Je voelde alles perfect aan op ons huwelijksfeest. We zeiden nog tegen je in ons gesprek voor het feest, er mag die dag van alles fout gaan maar de dj en muziek moet perfect zijn. Het moet één groot feest worden... en dan was het!

En meer dan dat, want je haalde alles uit de kast. Nog even wat extra verlichting er bij en naderhand had je nog prachtige foto's van de avond voor ons. Johan, je bent echt een topper!

Bart en Maike

Tijdens een prettig voorbereidend gesprek met Johan hebben we kennelijk precies over kunnen brengen hoe wij ons feest graag wilden hebben. Dat bleek in ieder geval tijdens ons bruiloftsfeest. Iedereen op de dansvloer, de juiste muziek en allemaal uit ons dak! Bedankt voor een geweldige afsluiting van onze trouwdag!