Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Emil en Judith Kasteel Tongelaar Mill

Vrijdag 16 Augustus 2019

 

Wie had dat gedacht? Emil en Judith gaan trouwen! Uiteraard doen ze dat op een van de mooiste plekjes van Nederland, waar ikzelf ook nog ooit in het huwelijksbootje ben gestapt! Kasteel Tongelaar is een sprookje dat het huwelijkspaar zelf dagelijks beleefd. Nu mogen ze zelf eens genieten van al het prachtigs aldaar. DjREsound.nl mag het feest voorzien van geweldige muziek! Dat wordt dansen tot in de late uurtjes!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Wieske en Ranil

Wat was dit een goed feest! Alle complimenten aan Dj REsound. Johan weet de zaal echt te pakken en los te krijgen! Van het begin tot het einde iedereen op de dansvloer. Echt een top feest, dus bij deze: echt super bedankt voor deze geweldige avond! Wij prijzen jou bij iedereen aan, je bent echt een topper.

Ronny en Marjo

Wat een geweldig feest hebben wij gehad! Dit was precies wat wij wilden. Wij kijken terug op een super geslaagde en gezellige avond, mede dankzij DjREsound.nl. Ontzettend bedankt hiervoor!!

Marco van den Hoogen

Het was een top feest! We hebben zeer genoten van je muzikale kwaliteiten. Dj REsound voegde er een extra dimensie aan toe. Wij krijgen zeer positieve reacties van onze vrienden en familie. Nogmaals hartelijk dank voor deze top avond!