Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Monique en Patrick Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 21 Juni 2019

 

In een ver verleden hebben Monique en Patrick mogen ervaren hoe je een feest viert met Dj REsound! Nu het hoge woord er uit is en ze zelf ook gaan trouwen, is de keuze simpel: we gaan Dj REsound de muziek laten verzorgen op onze mooiste dag ever! Dat wordt een mooi feest op de prachtige locatie Kasteel Aldendriel!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Marloes en Stan

Dj REsound is een ontzettend leuke, spontane Dj die tijdens ons huwelijksfeest perfect heeft ingespeeld op de wensen van de gasten en er een super knalfeest van heeft gemaakt!

Leontien en William

In juni 2014 zijn we getrouwd en hadden Dj REsound geboekt. We hebben er geen moment spijt van gehad. Hij weet er een geweldig feest van te maken, voelt de sfeer goed en past daar waar nodig de muziek aan. Afspraken voor de grote dag werden perfect nagekomen. Ook onze persoonlijk smaak kende hij erg goed waardoor onze favorieten wat vaker te horen waren.

Bart en Janske

Johan, super bedankt voor de geweldige dag die je ons en onze gasten bezorgd hebt. Dit alles was nog beter dan we hadden durven dromen van tevoren. Je was super!