Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Monique en Patrick Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 21 Juni 2019

 

In een ver verleden hebben Monique en Patrick mogen ervaren hoe je een feest viert met Dj REsound! Nu het hoge woord er uit is en ze zelf ook gaan trouwen, is de keuze simpel: we gaan Dj REsound de muziek laten verzorgen op onze mooiste dag ever! Dat wordt een mooi feest op de prachtige locatie Kasteel Aldendriel!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Rene Hendriks

Het was weer een geweldige pronkzitting bij de Heimussen uit Vianen. Dit was mede te danken aan DjREsound.nl. Voortreffelijke bediening van het licht en geluid en de afterparty. Johan, bedankt namens De Heimussen uit Vianen.

Leontien en William

In juni 2014 zijn we getrouwd en hadden Dj REsound geboekt. We hebben er geen moment spijt van gehad. Hij weet er een geweldig feest van te maken, voelt de sfeer goed en past daar waar nodig de muziek aan. Afspraken voor de grote dag werden perfect nagekomen. Ook onze persoonlijk smaak kende hij erg goed waardoor onze favorieten wat vaker te horen waren.

Emma Loeffen

Ik wilde altijd al een keer ervaren hoe het is om in een studio een lied op te nemen. Toen Johan mij deze kans gaf, heb ik deze meteen aangenomen. Het was erg interessant en leerzaam om te zien hoe het opnemen van een lied in zijn werk gaat en het zag er in de studio van DjREsound.nl ook allemaal erg professioneel uit. Het eindresultaat van de opnames was erg mooi en we hebben er leuke reacties op gekregen. Ik zou het zo weer doen!