Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 01 Juni 2019

 

Ook deze dag wordt het een groot feest op de huwelijksdag van een prachtig stel! Zij hebben er zin in, DjREsound.nl heeft er ook zin in! We gaan dit huwelijk bezegelen met een prachtig feest op een top locatie! Vanwege bepaalde privacywensen van het bruidspaar zijn er geen foto's van personen aanwezig op deze pagina.

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Jan en Francy

Dj REsound heeft ons feest compleet gemaakt. Enthousiast, gezellig en een oor voor het publiek. Een heerlijk feest van Hazes tot Hardwell! Tnx Johan

Renate en Kasper

Dj REsound heeft er een mooi feest van gemaakt! Hij draaide gevarieerde muziek en hij heeft goed rekening gehouden met onze smaak. Hij kreeg zelfs mensen de dansvloer op die we daar maar zelden zien!

Vera en Daan

Wat een geweldig huwelijksfeest hebben wij gehad met muziek van Dj REsound! Vooraf een gezellig kennismakingsgesprek waarin we onze wensen hebben besproken. Ook heeft hij voor ons de muziekmix samengesteld voor de openingsdans. Vanaf onze openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Dj REsound voelt goed aan welke muziek passend is bij de avond. Wij hebben ontzettend genoten en kijken terug op een zeer geslaagd huwelijksfeest! We genieten nog steeds na van positieve geluiden om ons heen, niet alleen over de dag zelf maar zeker ook over de Dj!