Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Judith en Mark Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 10 Mei 2019

 

Wat een top feest gaat dit worden! Dj REsound mag de muziek verzorgen voor Mark en Judith op dit prachtige huwelijksfeest! Ter afsluiting van hun mooiste dag bij Kasteel Aldendriel gaan we flink feesten met familie en vrienden! We hebben er zin in!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Thea en Jan

Dank je wel Johan voor de super gezellige avond! Jij hebt er een fantastisch feest van gemaakt. Wij hebben alles aan jou overgelaten en zijn daar geen moment in teleurgesteld. Jij bent een topper en wij kunnen jou aanbevelen voor elk feest.

Rowena en Quintus

Wij hebben op onze huwelijksdag met onze vrienden op de liefde geproost, daar hoort een feestje bij! Via via kwamen we bij Dj REsound uit en wisten we dat hij ervoor kon zorgen dat het echt een topfeestje zou worden! We vonden het super prettig om een kennismakingsgesprek te hebben gehad, zodat hij wist wat wij leuk vonden. Zo hebben we de hele avond gedanst op mijn favoriete foute nummers, kon Quintus met zijn vrienden springen op Opgezwolle en heb ik "een ABBA eerbetoon" gekregen van mijn vriendinnen. Iedereen heeft op de dansvloer gestaan en gefeest, het was TOP! Bedankt!

Rene Willemse

DjREsound.nl is non-stop enthousiast, altijd vernieuwend, veel ervaring en op en top feest!