Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Optochtbal Schottelzakken Onder d'n plag Demen

Zaterdag 02 Maart 2019

 

Wegens het succesvolle optreden van Dj REsound in 2018 is DjREsound.nl gevraagd om ook in 2019 het grootse carnavalsfeest na de optocht in Demen te voorzien van de nodige muzikale klanken! Ook dit evenement zal elk jaar drukker gaan worden want zeg nou zelf, deze uitzonderlijke gezelligheid wil toch niemand missen!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Rudie en Carla

Dj REsound heeft een geweldige bijdrage geleverd aan onze bijzonder mooie dag. Vooraf hebben we goed onze wensen kunnen aangeven wat betreft muziekkeuze en andere wensen. Daarnaast heeft hij onze muziekcompilatie voor de openingsdans perfect in elkaar gezet, wat zorgde voor een geweldige opening van het feest. Tenslotte heeft hij met zijn enthousiasme het publiek goed weten te entertainen. Kortom, een geweldige bijdrage aan onze mooie dag!

Ronnie de Wit

De studio van DjREsound.nl levert een topproduct van zeer goeie kwaliteit. Johan denkt met de klant mee en zet je wensen om in een muzikale noot. DjREsound.nl is laagdrempelig en werkt discreet. Wederom een topmix voor iets heel moois... Bedankt!

Emy en Eric

Super feest gehad! Dj REsound is een vakman: Op basis van een eerste indruk vooraf wist hij de avond zelf helemaal naar onze smaak in te vullen. Met zijn muziekkeuze en enthousiasme is er niemand die stil blijft staan.