Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Personeelsfeest Het Heijderbos Heijen

Dinsdag 22 Januari 2019

 

"Wij willen graag dat jij komt draaien op ons feest!", hoe gaaf is dat om te horen? Deze mooie dinsdagavond gaat DjREsound.nl invulling geven aan een mooi groots feest op een meer dat prachtige locatie (menig persoon gaat hierheen om even lekker vakantie te vieren ;)). Dit wordt genieten voor alle gewaardeerde gasten!

 

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Thea en Jan

Dank je wel Johan voor de super gezellige avond! Jij hebt er een fantastisch feest van gemaakt. Wij hebben alles aan jou overgelaten en zijn daar geen moment in teleurgesteld. Jij bent een topper en wij kunnen jou aanbevelen voor elk feest.

Joost en Marij

Johan kwam eerst op gesprek om alles goed door te spreken. Natuurlijk is ook de muziek besproken die het beste bij ons en onze gasten past. Dat vonden wij erg prettig. Vanaf de eerste minuut tot aan de laatste stond de dansvloer helemaal vol. Op het ene moment liepen we de polonaise en op het andere moment stonden we te swingen op jaren '90 muziek. Iedereen heeft er van genoten en dat komt ook zeker door Dj  REsound met zijn muziek en belichting.

Bart en Janske

Johan, super bedankt voor de geweldige dag die je ons en onze gasten bezorgd hebt. Dit alles was nog beter dan we hadden durven dromen van tevoren. Je was super!