Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Paulina 50 jaar feest Hotel Van der Valk Nijmegen Lent

Zaterdag 22 December 2018

 

Hoe pak je dat nu aan? Bovengemiddeld vieren dat je 50 jaar het leven hebt gevierd? Paulina weet het wel! Schakel DjREsound.nl in voor de muziek op een prachtige locatie et voila: een onvergetelijk feest samen met vrienden en familie! #Hetleveniseenfeest!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Thea en Jan

Dank je wel Johan voor de super gezellige avond! Jij hebt er een fantastisch feest van gemaakt. Wij hebben alles aan jou overgelaten en zijn daar geen moment in teleurgesteld. Jij bent een topper en wij kunnen jou aanbevelen voor elk feest.

Sandra Reusen

DjREsound heeft zich tijdens het evenement de Raamvallei Duomarathon neergezet als een echte sfeermaker, waarbij de interactie tussen hem en andere artiesten erg goed en professioneel is. Daarbij, en dat vonden wij als organisatie bijzonder prettig, geeft hij middels zijn muziek(keuze) en stembegeleiding het podium aan de deelnemers, die hij als ware helden wist te onthalen over de eindstreep. DjREsound was een onmisbare factor tijdens ons evenement.

Evelien en Marco

Dankzij Dj REsound hebben al onze bruiloftsgasten de hele avond gedanst! Het was een groot feest en wij hoefden alleen maar te genieten!