Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Wieske en Ranil Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 07 Juni 2019

 

Wieske en Ranil gaan een prachtige dag tegemoet op Kasteel Aldendriel te Mill. Dj REsound gaat hier de muziek verzorgen op hun mooiste feest ever! Dat wordt genieten met zijn allen! We hebben er zin in!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Petra en Tijn

Terugkijkend op ons 25 jarig huwelijksfeest "boerstyle" alleen maar lof over de sfeerbepalende muzikale bijdrage van Dj REsound. Kei bedankt Johan!

Connie Willemse

Wij, de dames van de Bravro's uit Mill, hebben een complete mix opgenomen in de studio van DjREsound.nl. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Met ons talent moeten we het hebben van de special effects, haha. Dank je wel voor wederom je gastvrijheid en je engelengeduld. Wij gaan met een positief gevoel en enthousiasme de pronkzitting tegemoet.

Ina van Ee

"Het leven is een feest!", het motto van Dj REsound. Een feest dat was het! Mijn 50e verjaardag vieren samen met mijn lieve familie en vrienden in Cafe de Kansas in Cuijk. Johan heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Hij voelde uitstekend de sfeer aan en wist op het juiste moment deze te bepalen. Echt super! Een onvergetelijke verjaardag. Ik heb veel positieve reacties gehad van mijn gasten. Johan, nogmaals super bedankt!