Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 01 Juni 2019

 

Ook deze dag wordt het een groot feest op de huwelijksdag van een prachtig stel! Zij hebben er zin in, DjREsound.nl heeft er ook zin in! We gaan dit huwelijk bezegelen met een prachtig feest op een top locatie! Vanwege bepaalde privacywensen van het bruidspaar zijn er geen foto's van personen aanwezig op deze pagina.

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Bart en Maike

Tijdens een prettig voorbereidend gesprek met Johan hebben we kennelijk precies over kunnen brengen hoe wij ons feest graag wilden hebben. Dat bleek in ieder geval tijdens ons bruiloftsfeest. Iedereen op de dansvloer, de juiste muziek en allemaal uit ons dak! Bedankt voor een geweldige afsluiting van onze trouwdag!

Chris en Yvonne

Fantastische feestavond gehad met grote dank aan Dj REsound. Johan heeft onze muziekwensen goed begrepen. Een groep gasten met hele diverse muzieksmaken heeft hij de hele avond aan het dansen gekregen. Top!

Perone van Keijsteren

C.V. De Schottelzakken hebben een SUPER carnavalsmiddag en -avond gehad met Dj REsound! Er werd gedanst, gezongen en gehost. Dj REsound bezorgde jong en oud een te gekke carnaval!