Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Feest Marie-Louise en Patrick Lagerhuis Mill

Zaterdag 09 Maart 2019

 

Dat kan alleen maar een top feest worden deze avond! Met een gezellige club mensen bij elkaar gaan we het leven vieren in 't Lagerhuis in Mill! Marie-Louise is 50 lentes jong en samen met Patrick zijn ze 12,5 jaar getrouwd! Dj REsound mag de muziek gaan verzorgen deze avond! Dat wordt springen en hossen!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Lilly Wellen

Dj REsound heeft perfect op ons themafeest ingespeeld en wist de feestgangers stuk voor stuk de dansvloer op te krijgen!

Judith en Mark

Wij hebben veel positieve reacties gehad op het optreden van Dj REsound op onze bruiloft. We hebben er ontzettend van genoten!! Iedereen op de dansvloer! Bedankt!!

 

Sandra Reusen

DjREsound heeft zich tijdens het evenement de Raamvallei Duomarathon neergezet als een echte sfeermaker, waarbij de interactie tussen hem en andere artiesten erg goed en professioneel is. Daarbij, en dat vonden wij als organisatie bijzonder prettig, geeft hij middels zijn muziek(keuze) en stembegeleiding het podium aan de deelnemers, die hij als ware helden wist te onthalen over de eindstreep. DjREsound was een onmisbare factor tijdens ons evenement.