Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Feest Marie-Louise en Patrick Lagerhuis Mill

Zaterdag 09 Maart 2019

 

Dat kan alleen maar een top feest worden deze avond! Met een gezellige club mensen bij elkaar gaan we het leven vieren in 't Lagerhuis in Mill! Marie-Louise is 50 lentes jong en samen met Patrick zijn ze 12,5 jaar getrouwd! Dj REsound mag de muziek gaan verzorgen deze avond! Dat wordt springen en hossen!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Suzanne en Ramon

Wij willen je bij deze nogmaals bedanken voor je bijdrage aan ons feest, dat mede dankzij jou een topfeest was! We hebben nog veel complimenten gekregen over de muziek en met name de leuke sfeer die je hebt weten te creëren. Je hebt jezelf dus weer eens goed in de etalage gezet en wij zullen je ook in de toekomst met alle plezier bij anderen aanbevelen! Al heb je dat wellicht niet eens meer nodig... 

Ronald Peters

Zon door het dakraam, zon in de studio, Dj REsound voelt je aan en weet wat er nodig is voor een professioneel resultaat. De eerste maar zeker niet de laatste keer! Bedankt Johan "Give that man a cigar" Dj REsound!

Jacqueline en Stijn

De temperatuur steeg tot zeker 30 graden op onze huwelijksdag, voor Dj REsound was dit geen probleem. Binnen no-time had hij alle gasten binnen op de dansvloer. Vanaf de openingsdans tot aan het einde van het feest was de dansvloer vol. Het leek wel of Dj REsound iedereen onder hypnose had! Bedankt voor je bijdrage aan het onvergetelijke feest.