Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Personeelsfeest Het Heijderbos Heijen

Dinsdag 22 Januari 2019

 

"Wij willen graag dat jij komt draaien op ons feest!", hoe gaaf is dat om te horen? Deze mooie dinsdagavond gaat DjREsound.nl invulling geven aan een mooi groots feest op een meer dat prachtige locatie (menig persoon gaat hierheen om even lekker vakantie te vieren ;)). Dit wordt genieten voor alle gewaardeerde gasten!

 

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Ronnie de Wit

De studio van DjREsound.nl levert een topproduct van zeer goeie kwaliteit. Johan denkt met de klant mee en zet je wensen om in een muzikale noot. DjREsound.nl is laagdrempelig en werkt discreet. Wederom een topmix voor iets heel moois... Bedankt!

Lilly Wellen

Dj REsound heeft perfect op ons themafeest ingespeeld en wist de feestgangers stuk voor stuk de dansvloer op te krijgen!

Mario van der Heiden

Een zeer geslaagd feest mag je de "Reünie Talk of the Town" wel noemen. Maarliefst 300 feestgangers waren aanwezig, ongekend! Wanneer je zo'n feest organiseert moet je er zeker van zijn dat je alles tot in de puntjes hebt geregeld en daarom zijn wij als organisatie zeer blij dat wij gekozen hebben voor de professionele apparatuur van DjREsound.nl. Muziek is belangrijk en het geluid moet goed zijn. Als je dan kiest voor Dj REsound (in dit geval in de persoon van Johan), dan weet je dat het daar niet mis zal gaan. Bedankt Johan!