Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Personeelsfeest Het Heijderbos Heijen

Dinsdag 22 Januari 2019

 

"Wij willen graag dat jij komt draaien op ons feest!", hoe gaaf is dat om te horen? Deze mooie dinsdagavond gaat DjREsound.nl invulling geven aan een mooi groots feest op een meer dat prachtige locatie (menig persoon gaat hierheen om even lekker vakantie te vieren ;)). Dit wordt genieten voor alle gewaardeerde gasten!

 

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Daan en Sanne

Na de openingsdans is de dansvloer (bovenop het zwembad) niet meer leeg geweest! Iedereen ging uit zijn dak. Dj REsound weet goed in te spelen op de sfeer en verloop van het feest. Aanrader!

Perone van Keijsteren

C.V. De Schottelzakken hebben een SUPER carnavalsmiddag en -avond gehad met Dj REsound! Er werd gedanst, gezongen en gehost. Dj REsound bezorgde jong en oud een te gekke carnaval!

Marielle en Paul

We waren erg tevreden over de manier waarop Dj REsound ons feest verzorgde! Ten eerste werd er vooraf goed overlegd en geluisterd naar onze wensen. Deze werden op de avond zelf ook perfect nageleefd! Er werd voor iedereen wat gedraaid en ons feest werd springend en rockend afgesloten met wat oude punk-rock nummers, zoals wij ook gevraagd hadden. We hebben veel complimenten gekregen en daar kunnen we die van onszelf aan toevoegen! Bedankt Dj REsound!