Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Personeelsfeest Het Heijderbos Heijen

Dinsdag 22 Januari 2019

 

"Wij willen graag dat jij komt draaien op ons feest!", hoe gaaf is dat om te horen? Deze mooie dinsdagavond gaat DjREsound.nl invulling geven aan een mooi groots feest op een meer dat prachtige locatie (menig persoon gaat hierheen om even lekker vakantie te vieren ;)). Dit wordt genieten voor alle gewaardeerde gasten!

 

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Paul en Sanne

Met Dj REsound weet je meteen waar je aan toe bent. Hij biedt een compleet pakket aan, aangepast aan jullie wensen en locatie, geen extra kostende opties. Samen met het persoonlijke contact wat we hebben gehad maakte dat onze keuze voor Dj REsound en daar hebben we GEEN spijt van! We hebben een top feest gehad! Van jong tot oud, Dj REsound heeft iedereen de dansvloer op gekregen. We zijn blij met het eindresultaat maar zeker ook het persoonlijk contact bij de voorbereidingen. Juist hierdoor hebben we een feest gehad wat paste bij ons en onze gasten!

Cristel en Jorgen

Wij hebben Dj REsound gevraagd voor het verzorgen van de muziek tijdens ons huwelijksfeest. Hiervan hebben we geen seconde spijt gehad. Wat kan die jongen een gruwelijk feest in elkaar draaien. Dit geldt voor zowel de muziek en het entertainment eromheen, in één woord geweldig! Er was niemand die ook maar één seconde heeft stilgestaan. Over 12,5 jaar weer een feest met gegarandeerd Dj REsound er bij!

Bob en Marielle

Op een onvergetelijke dag, volgde een onvergetelijke avond. We hebben Dj REsound de vrije hand gegeven: Kijk maar wat werkt! Het was een heel mooi feest, we hebben genoten.