Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Sandra en Dirk Kasteel Tongelaar Mill

Zaterdag 05 Januari 2019

 

Een winters sprookje op een prachtige locatie in het Brabantse landschap! Sandra en Dirk gaan trouwen en DjREsound.nl mag de muziek gaan verzorgen op het feest dat hun mooiste dag ooit gaat afsluiten. Dat wordt fantastisch!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Sandra Reusen

DjREsound heeft zich tijdens het evenement de Raamvallei Duomarathon neergezet als een echte sfeermaker, waarbij de interactie tussen hem en andere artiesten erg goed en professioneel is. Daarbij, en dat vonden wij als organisatie bijzonder prettig, geeft hij middels zijn muziek(keuze) en stembegeleiding het podium aan de deelnemers, die hij als ware helden wist te onthalen over de eindstreep. DjREsound was een onmisbare factor tijdens ons evenement.

Bart en Janske

Johan, super bedankt voor de geweldige dag die je ons en onze gasten bezorgd hebt. Dit alles was nog beter dan we hadden durven dromen van tevoren. Je was super!

Maurice en Silvia

Dj REsound is een geweldige Dj die van alle muzikale markten thuis is. Johan voelde de sfeer goed aan en heeft van ons feest een succes gemaakt. Hartstikke bedankt!