Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Paulina 50 jaar feest Hotel Van der Valk Nijmegen Lent

Zaterdag 22 December 2018

 

Hoe pak je dat nu aan? Bovengemiddeld vieren dat je 50 jaar het leven hebt gevierd? Paulina weet het wel! Schakel DjREsound.nl in voor de muziek op een prachtige locatie et voila: een onvergetelijk feest samen met vrienden en familie! #Hetleveniseenfeest!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Sandra en Dirk

Dj REsound wist als geen ander hoe hij de zaken aan moest pakken. De lichten, de muziek, de techniek rond de 'stukjes'... alles had hij goed geregeld. We hebben een geweldige avond gehad met voor ieder wat wils qua muziek en een feest waarbij de dansvloer goed gebruikt werd. Hij weet hoe hij een feest 'los' kan krijgen. Dat anderen ook hebben genoten bleek wel uit de vele positieve reacties die we na afloop van onze gasten mochten ontvangen. Johan bedankt!

Marloes Peeters

Samenwerken met Johan is één groot feest! Een warm onthaal bij binnenkomst door hem en zijn prachtige gezin! In de studio is het net zo. Je mag al je wensen kenbaar maken en kritisch zijn. Als je al niet enthousiast bent dan word je het wel door het aanstekelijke enthousiasme en de positiviteit van Johan. Het eindproduct was fantastisch en ik heb een gezellige leuke dag gehad! Wat wil je nog meer?!

Bart en Ellen

Nadat we Dj REsound hadden benaderd, is hij langs gekomen voor een persoonlijke ontmoeting. Dit vonden wij erg prettig! Dj REsound heeft ervoor gezorgd dat wij ons geen zorgen hoefden te maken over de muziek, zowel vooraf als op de avond zelf. Het was precies wat we ervan hadden verwacht. Heel erg bedankt!