Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Personeelsfeest Kasteel Aldendriel Mill

Zaterdag 15 December 2018

 

Na een eerdere succesvolle editie is Dj REsound nogmaals gevraagd om hét jaarlijkse personeelsfeest tot een waar spektakel te maken! Uiteraard gaan we onze stinkende best doen om ook dit feest onvergetelijk te maken!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Sandra en John

Johan was de dj op onze bruiloft. Hij heeft er een fantastische avond van gemaakt, die wij en de gasten niet meer zullen vergeten! Communicatie voor af was ook prima en betrokken! Wil je een goei feesje? DjREsound.nl regelt het...

Fabian en Marjolein

Het is inmiddels al weer 5 jaar geleden. Het feest was echt top! Een geweldige opbouw qua muziek en Dj REsound kreeg iedereen van de stoel af. Zelfs de oudjes stonden op het laatste moment nog op de dansvloer. Het was echt een super feest!

Hubert en Perni

Wij konden aan alles zien dat Dj REsound een professional is. De show stond ruim voor aanvang klaar en het licht en geluid was getest. Dj REsound voelde goed aan wanneer hij kon en moest switchen qua muziekkeuze om ons doel: "lekker dansen en zingen op (disco)hits uit de jaren 80 en 90", te laten slagen. Ook verzoekjes werden naadloos ingevuld waardoor iedereen het naar zijn zin had!