Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Joanne en Edwin Klooster Bethlehem Haren

Zaterdag 01 December 2018

 

Joanne en Edwin hebben op het moment dat het feest aanvangt het hoge woord uitgesproken! Ja, ik wil (een geweldig feest)! Ook Dj REsound wil een mooi feestje op hun mooiste dag. Bij Klooster Bethlehem gaan zij een fantastisch feest tegemoet!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Ina van Ee

"Het leven is een feest!", het motto van Dj REsound. Een feest dat was het! Mijn 50e verjaardag vieren samen met mijn lieve familie en vrienden in Cafe de Kansas in Cuijk. Johan heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Hij voelde uitstekend de sfeer aan en wist op het juiste moment deze te bepalen. Echt super! Een onvergetelijke verjaardag. Ik heb veel positieve reacties gehad van mijn gasten. Johan, nogmaals super bedankt!

Rene Hendriks

Het was weer een geweldige pronkzitting bij de Heimussen uit Vianen. Dit was mede te danken aan DjREsound.nl. Voortreffelijke bediening van het licht en geluid en de afterparty. Johan, bedankt namens De Heimussen uit Vianen.

Lilly Wellen

Dj REsound heeft perfect op ons themafeest ingespeeld en wist de feestgangers stuk voor stuk de dansvloer op te krijgen!