Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Bedrijfsfeest Fletcher hotel Doorwerth

Donderdag 01 November 2018

 

Dit feest wordt heerlijk, dat kan niet anders. Op een donderdagavond... ja, het bestaat nog, gaat Dj REsound een mooie show verzorgen in het altijd mooie Doorwerth! Ter afsluiting van een dagje zwoegen gaan de voetjes lekker van de vloer tot iets voor middernacht... want ja, dan moet Assepoester weer huiswaarts helaas!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Marja en Wilfried

Bij deze willen je hartelijk bedanken voor je bijdrage aan ons top feest. De stemming zat er meteen in! Gaandeweg de avond is het je gelukt, met de door jouw gemaakte muziekkeuze en enthousiasme, om mensen op de toch al overvolle dansvloer te krijgen die we er zelden of nog nooit op hebben gezien. Chapeau daarvoor! Ook de voorbereiding, afstemming en samenwerking met zangeres Emma Loeffen die een aantal prachtige nummers ten gehore bracht was perfect! De afspraken vooraf verliepen heel soepel en voor ons gevoel konden we zonder stress aan het feest beginnen. Al met al: Een dag/avond om nooit te vergeten!

Marco van den Hoogen

Het was een top feest! We hebben zeer genoten van je muzikale kwaliteiten. Dj REsound voegde er een extra dimensie aan toe. Wij krijgen zeer positieve reacties van onze vrienden en familie. Nogmaals hartelijk dank voor deze top avond!

Jan en Francy

Dj REsound heeft ons feest compleet gemaakt. Enthousiast, gezellig en een oor voor het publiek. Een heerlijk feest van Hazes tot Hardwell! Tnx Johan