Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Personeelsfeest Kansas Cuijk

Zaterdag 27 Oktober 2018

 

Deze avond wordt gegarandeerd knus en gezellig bij de Kansas in Cuijk! DjREsound.nl is gevraagd het personeelsfeest van een regionaal bekende drukkerij van de nodige muziek te voorzien in de avond. We gaan een fijne dansavond tegemoet met de beste hits van toen en nu!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Joost en Nelleke

Dj REsound heeft ons bruiloftsfeest precies zo ingevuld zoals we met hem hebben besproken! Voor ieder wat wils en hij voelt goed aan wanneer er wat nodig is tijdens een feest. Het resultaat was een gezellige, sfeervolle avond waarbij er veel gedanst werd!

Suzanne en Ramon

Wij willen je bij deze nogmaals bedanken voor je bijdrage aan ons feest, dat mede dankzij jou een topfeest was! We hebben nog veel complimenten gekregen over de muziek en met name de leuke sfeer die je hebt weten te creëren. Je hebt jezelf dus weer eens goed in de etalage gezet en wij zullen je ook in de toekomst met alle plezier bij anderen aanbevelen! Al heb je dat wellicht niet eens meer nodig... 

Jenny van Rooij

Zingen in een studio met een gezellige en relaxte sfeer, met het perfecte eindresultaat! Je krijgt bij DjREsound.nl het thuis gevoel, waardoor de zenuwen zo verdwenen zijn!