Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Karin en Mike Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 28 September 2018

Dit kan niet anders dan een geweldig huwelijksfeest worden! Al ruim van tevoren hebben Mike en Karin met DjREsound de avond doorgenomen en het vertrouwen is er dubbel en dwars! Deze avond gaat de boeken in! De mooiste dag van hun leven gaan we prachtig afsluiten en Dj REsound heeft de eer om hierbij aanwezig te mogen zijn!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Maurice en Silvia

Dj REsound is een geweldige Dj die van alle muzikale markten thuis is. Johan voelde de sfeer goed aan en heeft van ons feest een succes gemaakt. Hartstikke bedankt!

Fabian en Marjolein

Het is inmiddels al weer 5 jaar geleden. Het feest was echt top! Een geweldige opbouw qua muziek en Dj REsound kreeg iedereen van de stoel af. Zelfs de oudjes stonden op het laatste moment nog op de dansvloer. Het was echt een super feest!

Cardisha en Dennis

De hele avond stond de dansvloer vol! Het was één groot feest! Complimenten voor de Dj. Wij hebben enorm genoten van onze avond, bedankt!

Peter en Yvonne

Wat hebben wij een heerlijk feest gehad met onze 40 jarige bruiloft! Dj REsound als de gangmaker dat is een heerlijkheid. Het is nog wat vroeg, maar anders zou ik je alvast boeken voor over 10 jaar! Johan bedankt!

Gijs en Lieke

Dj REsound zijn enthousiasme, drive, skills en de wil om er iets van te maken hebben van onze avond een super avond gemaakt. Zijn motto: "Het leven is een feest" heeft hij uitgestraald en dit is met succes ontvangen! Bedankt en keep on smiling!