Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Karin en Mike Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 28 September 2018

 

Dit kan niet anders dan een geweldig huwelijksfeest worden! Al ruim van tevoren hebben Mike en Karin met DjREsound de avond doorgenomen en het vertrouwen is er dubbel en dwars! Deze avond gaat de boeken in! De mooiste dag van hun leven gaan we prachtig afsluiten en Dj REsound heeft de eer om hierbij aanwezig te mogen zijn!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Sanne en Stefan

Wij waren meer dan tevreden over Dj REsound! Ons feest is inmiddels ruim een jaar geleden maar nog vaak worden wij door vrienden herinnerd aan ons fantastische feestavond, mede mogelijk gemaakt door Dj REsound. Vanaf het moment dat het feest geopend was, heeft de dansvloer vol gestaan en het was gewoon zo jammer dat de avond voorbij was! Er was de hele avond door muziek voor jong en oud en er is geen een nummer voorbij gekomen waardoor de dansvloer leeg stroomde; kortom een TOP feest!

Brechtje en Jan

Bedankt voor de geweldige avond! Mede dankzij Dj REsound is ons feest een onvergetelijke avond geworden! Wij zijn nu heerlijk aan het nagenieten. Nogmaals dankjewel! Het was top!

Mindy Broeren-Martosoedjono

Afgelopen weekend met Mindy and the good vibes society en trouwliedjes.nl op twee feesten mogen samenwerken met Dj REsound. Wat een enthousiasme, energie en bovenal wat een feest! Hij luistert naar het publiek en zorgt dat zij aan het dansen blijven!