Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Karin en Mike Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 28 September 2018

 

Dit kan niet anders dan een geweldig huwelijksfeest worden! Al ruim van tevoren hebben Mike en Karin met DjREsound de avond doorgenomen en het vertrouwen is er dubbel en dwars! Deze avond gaat de boeken in! De mooiste dag van hun leven gaan we prachtig afsluiten en Dj REsound heeft de eer om hierbij aanwezig te mogen zijn!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Geert en Anja

Wij hebben een goed feest gehad! Dit had zeker met de muziekkeuze van Dj REsound te maken. Precies wat wij hadden verwacht, top top top. Tot een volgend feest, daar is Dj REsound zeker bij!

Sander en Susan

Wij wilden dansen, Brabantse gezelligheid, hardstyle, de polonaise... kortom een groot feest! Dat hebben we gekregen! Dj REsound heeft onwijs lekker gedraaid en er een perfect feest van gemaakt. De sfeer was super goed en de dansvloer continu gevuld. Er was ruimte voor verzoekjes en hij heeft niet één keer pauze gehouden! We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Nogmaals bedankt!!

Fleur Liefting

Voor een TOP feestmoet je Dj REsound boeken! Succes gegarandeerd! Het dak ging eraf in Friesland. Ook in de aanloop naar het feest was de samenwerking zeer prettig. Johan bedankt! We hebben genoten!