Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Robin en Lyan Kasteel Aldendriel Mill

Vrijdag 21 September 2018

Robin en Lyan hebben zin in een prachtig feest bij Kasteel Aldendriel en hebben op aanraden DjREsound.nl benaderd voor de perfecte muzikale invulling! Een geweldig leuk stel dat zeker een mooi feest tegemoet gaat op deze mooie locatie!

 

Terug naar het agenda overzicht

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Sjoerd en Margot

Dj REsound is een eindbaas! Nogmaals bedankt voor ons te gekke huwelijksfeest. De muziek was perfect gemixt en het geluid was heerlijk!

Evelien en Marco

Dankzij Dj REsound hebben al onze bruiloftsgasten de hele avond gedanst! Het was een groot feest en wij hoefde alleen maar te genieten!

Ronald Peters

Zon door het dakraam, zon in de studio, Dj REsound voelt je aan en weet wat er nodig is voor een professioneel resultaat. De eerste maar zeker niet de laatste keer! Bedankt Johan "Give that man a cigar" Dj REsound!

Bart en Maike

Tijdens een prettig voorbereidend gesprek met Johan hebben we kennelijk precies over kunnen brengen hoe wij ons feest graag wilden hebben. Dat bleek in ieder geval tijdens ons bruiloftsfeest. Iedereen op de dansvloer, de juiste muziek en allemaal uit ons dak! Bedankt voor een geweldige afsluiting van onze trouwdag!

Esther Croez

Wauw! Na een heerlijke, gezellige en productieve opname-middag al direct de professioneel afgemixte nummers ontvangen, ongelooflijk! Johan, bedankt voor je enthousiasme, frisse kijk en scherpe humor!